nr C 11 Karton składany do pakowania wyrobów cukierniczych. Wykonany z tektury 3-warstwowej (mikrofali), o wymiarach: 230 x 190 x 45.
nr C 1 Karton składany do pakowania wyrobów cukierniczych. Wykonany z tektury 3-warstwowej, podwójnie wzmocniony, o wym.: 250 x 190 x 60.
nr C 9 Karton składany do pakowania wyrobów cukierniczych (pączków). Wykonany z tektury 3-warstwowej, wzmocniony, o wym.: 600 x 400 x 85.
nr C 14 Karton składany do pakowania wyrobów cukierniczych (pączków). Wykonany z tektury 3-warstwowej, podwójnie wzmocniony, bardzo wytrzymały, o wymiarach: 480 x 400 x 90.
nr C 15 Karton składany do pakowania wyrobów cukierniczych. Wykonany z tektury 3-warstwowej, podwójnie wzmocniony, bardzo wytrzymały, o wymiarach: 520 x 400 x 120.
nr B 5 Karton składany otwarty. Wykonany z tektury 3-warstwowej, o wymiarach: 290 x 230 x 75.
nr B 10 Karton składany otwarty. Wykonany z tektury 3-warstwowej, o wymiarach: 340 x 270 x 140.
nr D 1 Karton teleskopowy. Wykonany z tektury litej, o wymiarach: 165 x 275 x 180.
nr D 6 Karton teleskopowy. Wykonany z tektury litej, o wymiarach: 180 x 135 x 165.
nr K 3 Karton klapowy. Wykonany z tektury 3-warstwowej, o wymiarach: 400 x 290 x 220.
nr K 13 Karton klapowy. Wykonany z tektury 3-warstwowej, o wymiarach: 400 x 320 x 250.